Tökmagolaj: szívre, prosztatára ízületi bajokra - így használja - EgészségKalauz

Prosztata tökmagolaj. Prosztata megnagyobbodás ellen Tökmagolaj

Mire jó a tökmagolaj? Sokan keresik a tökmagolajat prosztata problémák megelőzésére és nagyon sok — főleg férfiaknak szánt - étrend-kiegészí tő is tartalmazza. Pedig a tökmagolaj egyáltalán nem segít a prosztatán. A probléma a tökmagolajat, illetve az ilyen kapszulákat gyártó cégek hozzá nem értéséből, tudatlanságábólvagy szándékos félrevezetésébő l ered egyik sem prosztata tökmagolaj

Prosztatamegnagyobbodás: Valóban hatékony a tökmag? A kor előrehaladtával az ondótermelésért felelős dülmirigy őszibarack nagyságúvá növekszik.

prosztata tökmagolaj

Ez az öregedési folyamat természetes velejárója, ám sok férfinak problémát okoz, mivel a megnagyobbodott prosztata beszűkítheti a húgycsövet. Mihelyt vizeletűrítési probléma lép fel, az érintetteknek sürgősen háziorvoshoz vagy közvetlenül urológushoz kell fordulniuk, hogy megbizonyosodjanak róla, valóban a prosztata korral járó megnagyobbodásáról van szó, és nem valamilyen komoly betegségről.

Hirdetés A tökmag nem csodaszer!

A tökmagolajat már a népi gyógyászatban is megemlítik, elsősorban a prosztata jóindulatú megnagyobbodása által okozott panaszok kezelése kapcsán.

Mielőtt orvoshoz fordulnának, és a biztos diagnózis felállítása után a megfelelő kezelést választva elérnék a panaszok enyhülését, sokan saját felelősségre prosztata tökmagolaj meg kezelni a prosztatamegnagyobbodást. Sokan azt hiszik, hogy a recept nélkül kapható táplálékkiegészítők, például azok, amelyek tökmagkivonatot tartalmaznak, a prosztatamegnagyobbodással szemben is hatékonyak. Bühmann arra figyelmeztet, hogy a drága tabletták óriási üzletet jelentenek, azonban nem prosztata tökmagolaj a pácienseknek.

PizsyParty a VegaRitmuson: tiszaikaland.huata.Tökmag.

A patikákban kapható nagydózisú tökmagkivonatot tartalmazó készítmények sem felelnek meg ennek a célnak. Hasonlóak érvényesek a csalánt, fűrészpálmát vagy B6-vitamint tartalmazó komplex készítményekre is. A prosztata daganatos megbetegedése sokszor egyáltalán nem okoz panaszokat, vagy nehezen különböztethető meg annak jóindulatú megnagyobbodásától.

prosztata tökmagolaj

Vegyen részt a szűrővizsgálatokon, hogy időben felismerjék a bajt, vagy - a legtöbb esetben - hogy megnyugtassa magát!

A prosztatarák sok esetben látens lappangó formában van jelen. Gyakran a beteg életében nem is ismerik fel, hiszen tüneteket nem okoz, így csak a halál utáni vizsgálatok alapján derülhet rá fény. Csuth Ágnes, családorvos Módosítva:

prosztata tökmagolaj