misc1

Reptéri transzfer Tiszavasváriból a legkedvezőbb árakon!

Együttműködést kötött a közelmúltban a nyíregyházi TOSI TRANS Reptéri Transzfer és Utazásszervező Korlátolt Felelősségű Társaság és a Tiszavasváriban működő Tiszai Kaland Turisztikai Információs Iroda.

A Tiszavasvári Média Egyesület által működtetett információs irodában közismert, hogy több olyan szolgáltatás is elérhető, ami segíti a helyben és a térségben élők mindennapjait. A turisztikai információ szolgálattás mellett váltható az üzletben helyközi és távolsági buszokra dolgozói és diák bérlet. A mobiltelefon tulajdonosok kérhetik az iroda webterminálján keresztűl Vodafone, T-Mobile, Telenor, és NeoPhone típusú kártyáik egyenlegének feltöltését. A közelmúltban indult el a DPD Pick Up CsomagPont szolgáltatás, amelynek segítségével bárki egyszerűen és kényelmesen feladhatja küldeményét. Új szolgáltatásként pedig már elérhető a Repülőtéri Trnaszfer szolgáltás is.

A TOSI TRANS Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megye egész területéről végzi repülőtéri transzfer szolgáltatását. Budapest és Debrecen mellett, Bécs-Schwechat és Pozsonyi Repülőterekre is vállalnak személy szállítást a lehető legkedvezőbb árakon.Az egyre népszerűbb Privát Transzfer szolgáltatás igénybevételével még kényelmesebb, és időtakarékosabb módon juthat el a reptérre. A különautó nyújtotta előnyökhöz tartozik, hogy nem kell alkalmazkodnia a többi utashoz, illetve a cég a szállítást kizárólag az Ön igényeihez igazodva valósítja meg. A szolgáltatás megrendelhető Tiszavasvári belvárosában a Tiszai Kaland Turisztikai Információs Irodában hétfőtől-péntekig nyitvatartási időben.

Ezt már olvasta?

Válts bérletet a Hegy'-re hiszen közeleg

Elolvasom »