misc1

Nevet változtat a megye negyedik legnépszerűbb strandja

Örömhírt tett közé a napokban internetes oldalán a Tiszavasvári strandot működtető vállalkozás. A közlemény szerint a Tiszavasvári Strandfürdő hivatalos neve az Országos Tisztifőorvosi Hivatal határozata alapján ezentúl:"Szentmihályi Gyógy és Strandfürdő". Az eddig helyi kategóriába sorolt gyógyfürdőnk most már körzeti, azaz regionális gyógyfürdővé vált. Mindez a magas sótartalmú gyógyvíznek, a magas szakmai szintű gyógyászati ellátásnak köszönhető.


A gyógyfürdő életében egy másik örvendetes hír, hogy a november 17-én Hévízen a Magyar Fürdőszövetség őszi közgyűlésén a strandott üzemeltető Kft. képviselői átvehették az Év Fürdője 2016. közönségszavazáson a Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában elért országos 4. helyezésért járó elismerő oklevelet.


A nyári szezonban nyitva tartó Tiszavasvári Strandfürdő többféle medencével, gyógyhatású termálvízzel és szórakoztató élményelemekkel várja a vendégeket.A fürdőt az elmúlt években felújították, ennek köszönhetően új pancsoló gyerekmedence áll a kisgyermekes strandoló családok rendelkezésére, valamint az úszómedencét, illetve a gyerekmedencét is fűthetővé alakították. A strandfürdőben tanmedence, egy termál-, egy úszómedence és egy csúszda szolgálja a fürdőzők igényeit.

A termálmedence jódos-brómos gyógyvize mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére ajánlott, de bárki megmártózhat meleg vizében. Ezek mellett számos kiegészítő szolgáltatás: masszázs és strandfoci áll a vendégek rendelkezésére.A gyógyászati részleg szolgáltatásai, egész évben elérhetőek.

Forrás:vasvaristrand.hu

Ezt már olvasta?

Magyarország legszebb szőlőbirtoka 2015

Elolvasom »