EGY BIZTOS - Minden biztosító egy helyen

Együttműködést kötött a közelmúltban az EGY BIZTOS Alkusz Kft. és a Tiszavasváriban működő Tiszai Kaland Turisztikai Információs Iroda. A Tiszavasvári Média Egyesület által működtetett információs irodában közismert, hogy több olyan szolgáltatás is elérhető, ami segíti a helyben és a térségben élők mindennapjait.

Tovább

Reptéri transzfer Tiszavasváriból a legkedvezőbb árakon!

Együttműködést kötött a közelmúltban a nyíregyházi TOSI TRANS Reptéri Transzfer és Utazásszervező Korlátolt Felelősségű Társaság és a Tiszavasváriban működő Tiszai Kaland Turisztikai Információs Iroda. A Tiszavasvári Média Egyesület által működtetett információs irodában közismert, hogy több olyan szolgáltatás is elérhető, ami segíti a helyben és a térségben élők mindennapjait.

Tovább

DPD Pick Up CsomagPont nyílt Tiszavasváriban

Együttműködést kötött a közelmúltban a DPD Hungária Kft. és a Tiszavasváriban működő Tiszai Kaland Turisztikai Információs Iroda. A Tiszavasvári Média Egyesület által működtetett információs irodában közismert, hogy több olyan szolgáltatás is elérhető, ami segíti a helyben és a térségben élők mindennapjait.

Tovább

Tiszalökön mérték össze tudásukat a triatlon szerelmesei

Az elmúlt hétvégén mintegy kétszázan álltak rajthoz Tiszalökön az első alkalommal megrendezett viadalon. Az indulók három kategóriában mérhették össze tudásukat. Honvédségi támogatással – katonabúvárokkal, forgalom irányítókkal – biztosítva, ejtőernyős bemutatóval, helikopteres leszállással, katona- és más zenekari előadásokkal várták a rövid és középtávú triatlon szerelmeseit Tiszalökön!

Tovább

Horgásztársak: Közeleg a fogási napló leadási határideje!

Hamarosan lejár a fogási napló leadási határideje, amelynek végső napja egységesen 2017. február 28.! Több változás is történt az Alkaloida Lombik Horgász Egyesület életében. 2017. évtől az állami horgászjegyek forgalmazását, tagdíjak beszedését, területi jegyek forgalmazását az egyesület a Kacsás tónál végzi az új tógazda közreműködésével.

Tovább

Disznótoros - Budapesten mutatkozik be a tiszaeszlári Kocsis Tanya

Mindegyik nap szorgos munkával telik a tiszaeszlári Kocsis Tanyán, azonban ezekben a napokban még nagyobb fokozatra kapcsolnak a dolgozók, ugyanis a hétvégén a családi vállalkozás bemutatkozik a X. Budapesti Mangalica Fesztiválon. A rendezvényre az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeznek tenyésztők és őstermelők, így sok esetben magától az állattartótól vehetik meg a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött állományból kikerült termékeket a látogatók - irja a KELET MAGYARORSZÁG.

Tovább

Már lehet nevezni az ötödik PET Kupára!

Szerdán, a Tisza élővilágának emléknapján indult el a nevezés az 5. PET Kupára, amelynek résztvevői idén a Dombrád és Tiszalök közötti folyószakaszról gyűjtik össze a főként pillepalackból álló hulladékot.A PET Kupa résztvevői az elmúlt években több mint tíz tonna szennyező anyagot távolítottak el a Tiszából, és több mint 60 súlyosan szennyezett parti területet derítettek fel, amelyekből húszat teljesen meg is tisztítottak.

Tovább

Tiszadadai párlat a legjobbak között!

Rekordokat döntött a 2017 Quintessence Pálinkaverseny a hétvégén. Magyarország második legrangosabb pálinkaversenyének számító pálinkaversenyre 2017 januárjában valamennyi jelentős kereskedelmi főzde mellett megannyi bér- és magánfőző, közöttük természetesen több szabolcsi is nevezett. Szűkebb hazánk fiai, közül többeknek is komoly szerep jutott a lillafüredi eredményhirdetésen.

Tovább

Adventi hangverseny az Andrássy-kastélyban

A karácsonyi készülődés hangulata, ünnepi eleganciája hol máshol teljesedhetne ki jobban, mint a hajdani főúri rezidenciák falai között. December 10-én szombaton 17.00 órakor az Allegra Quartet adventi hangversenyére kerül sor a kastélyban koncerttermében.

Tovább

Nevet változtat a megye negyedik legnépszerűbb strandja

Örömhírt tett közé a napokban internetes oldalán a Tiszavasvári strandot működtető vállalkozás. A közlemény szerint a Tiszavasvári Strandfürdő hivatalos neve az Országos Tisztifőorvosi Hivatal határozata alapján ezentúl: "Szentmihályi Gyógy és Strandfürdő". Az eddig helyi kategóriába sorolt gyógyfürdőnk most már körzeti, azaz regionális gyógyfürdővé vált.

Tovább

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>