Horgásztársak: Közeleg a fogási napló leadási határideje!

Hamarosan lejár a fogási napló leadási határideje, amelynek végső napja egységesen 2017. február 28.! Több változás is történt az Alkaloida Lombik Horgász Egyesület életében. 2017. évtől az állami horgászjegyek forgalmazását, tagdíjak beszedését, területi jegyek forgalmazását az egyesület a Kacsás tónál végzi az új tógazda közreműködésével.

Tovább

Disznótoros - Budapesten mutatkozik be a tiszaeszlári Kocsis Tanya

Mindegyik nap szorgos munkával telik a tiszaeszlári Kocsis Tanyán, azonban ezekben a napokban még nagyobb fokozatra kapcsolnak a dolgozók, ugyanis a hétvégén a családi vállalkozás bemutatkozik a X. Budapesti Mangalica Fesztiválon. A rendezvényre az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeznek tenyésztők és őstermelők, így sok esetben magától az állattartótól vehetik meg a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött állományból kikerült termékeket a látogatók - irja a KELET MAGYARORSZÁG.

Tovább

Már lehet nevezni az ötödik PET Kupára!

Szerdán, a Tisza élővilágának emléknapján indult el a nevezés az 5. PET Kupára, amelynek résztvevői idén a Dombrád és Tiszalök közötti folyószakaszról gyűjtik össze a főként pillepalackból álló hulladékot.A PET Kupa résztvevői az elmúlt években több mint tíz tonna szennyező anyagot távolítottak el a Tiszából, és több mint 60 súlyosan szennyezett parti területet derítettek fel, amelyekből húszat teljesen meg is tisztítottak.

Tovább

Tiszadadai párlat a legjobbak között!

Rekordokat döntött a 2017 Quintessence Pálinkaverseny a hétvégén. Magyarország második legrangosabb pálinkaversenyének számító pálinkaversenyre 2017 januárjában valamennyi jelentős kereskedelmi főzde mellett megannyi bér- és magánfőző, közöttük természetesen több szabolcsi is nevezett. Szűkebb hazánk fiai, közül többeknek is komoly szerep jutott a lillafüredi eredményhirdetésen.

Tovább

Adventi hangverseny az Andrássy-kastélyban

A karácsonyi készülődés hangulata, ünnepi eleganciája hol máshol teljesedhetne ki jobban, mint a hajdani főúri rezidenciák falai között. December 10-én szombaton 17.00 órakor az Allegra Quartet adventi hangversenyére kerül sor a kastélyban koncerttermében.

Tovább

Nevet változtat a megye negyedik legnépszerűbb strandja

Örömhírt tett közé a napokban internetes oldalán a Tiszavasvári strandot működtető vállalkozás. A közlemény szerint a Tiszavasvári Strandfürdő hivatalos neve az Országos Tisztifőorvosi Hivatal határozata alapján ezentúl: "Szentmihályi Gyógy és Strandfürdő". Az eddig helyi kategóriába sorolt gyógyfürdőnk most már körzeti, azaz regionális gyógyfürdővé vált.

Tovább

Advent Bécsben - egynapos kirándulás

A Tiszai Kaland Turisztikai Információs iroda egynapos buszos utazást szervez az osztrák fővárosba Bécsbe. Indulás december 03-án szombaton reggel 5 órakor Tiszavasváriból a Találkozások Háza elől autóbusszal. Érkezés délelőtt 10 óra magasságában az első helyszínre a Schönbrunni kastélyhoz, ahol advent idején igazi meseszerű hangulat várja a látogatókat.

Tovább

Azonnali kezdéssel munkatársat keresünk turisztikai irodánkba

Turisztikia referenst keresünk akár azonnali kezdéssel Tiszavasváriba. A munkakör betöltéséhez legalább középfokú iskolai végzettség szükséges.Valamley Idegen nyelv ismeret (angol,német) előnyt jelent. Kereskedelmi és marketing terülten szerzett tapasztalat szintén előnyt jelent.

Tovább

Töltődj fel nálunk!

A Tiszai Kaland Turisztikai Információs Iroda folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja régi és új ügyfeleit
Tiszavasváriban a Szabadság téri központi buszmegállóban. A napokban tovább bővült az iroda szolgáltatása. A
turisztikai információs szolgáltatás valamint a havi, és 30 napos dolgozói és diák bérletek mellett hétfőtől új szolgáltatásként a feltöltőkártyás mobiltelefon tulajdonosok kérhetik az iroda webterminálján keresztűl Vodafone, T-Mobile, Telenor, és NeoPhone típusú kártyáik egyenlegének feltöltését.

Tovább

Nemzetközi turisztikai konferencia Tiszadobon

Nemzetközi együttműködés alapjait rakták le turisztikai szervezetek képviselői szerdán Tiszadobon az Andrássy-kastélyban. A konferencián elhangzott: a Tisza és a Bodrog menti települések csak együtt, közösen meghatározott célok mentén képesek igazán vonzóvá válni a turisták számára. Az együttműködés lehetőségét a Nemzeti Együttműködési Alaptól elnyert pályázati forrás biztosítja, amelyben kiemelt figyelmet kívánnak fordítani a Tisza és Bodrog folyó vízitúra útvonalai, valamint az EuroVelo, Európai Kerékpárút Hálózat EV 11 szakaszára, amely a térségen halad keresztül.

Tovább

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   Következő >>