IME - Az egészségügyi vezetők szaklapja

Mérsékelt prosztatitis

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez mérsékelt prosztatitis, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik. Ne feledje, hogy a zárójelben [1], [2] stb. Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek.

AA Kamalov et al. Először is ott van a korai magömlés vagy gyorsított képest azonos paraméterekkelakkor a minőség romlik megfelelő erekciót, majd csökkent libidó.

Az ejakulációs rendellenességet néha az orgazmusos érzések fájdalmaival kombinálják.

mérsékelt prosztatitis

Számos esetben fokozódik az éjszakai erekció a prosztata megemelkedett hyperemia miatt. Krónikus lassú folyamat uretroprostaticheskoy területen vezet állandó irritáció vetőmag tubercle a afferens impulzusok a gerinc szexuális központ. Klinikailag ez nyilvánul elhúzódó nem megfelelő éjszakai erekciót, és akkor gyengül miatt funkcionális kimerültség Szerelés központ.

Krónikus prosztatagyulladás

A krónikus prostatitisben szexuális zavarok tanács prosztatitis leggyakoribb típusa a korai ejakuláció. OB Loran és mtsai. Liang S. Et al. Screponi E. A krónikus gyulladás a prosztata, hátsó húgycső és vetőmag tuberculum zavart érzékenysége perifériás mérsékelt prosztatitis változását okozó, a reflex ingerelhetőségét spinális megfelelő központokat. Így, korai magömlés eredő urológiai betegségek szorosan kapcsolódik spinális korai magömlés, de az első esetben spinális szexuális központok a folyamatban részt vevő másodlagos reflex útját.

Azonban a krónikus prostatitisben a kopolációs ciklus merevedési összetevőinek károsodása nem mérsékelt prosztatitis, és egyes esetekben még kevésbé hangsúlyos, mint a más lokalizációjú tabletták kapszulák prosztatitisből szomatikus betegségekben.

Vertkina és Yu. Berghuis JP et al. Ennek oka hipochondria, depresszió és hisztéria, amelyek gyakrabban fordulnak elő autoimmun krónikus prosztatitisben szenvedő betegeknél. Ami a libidót illeti, gyengülése pszichés antibiotikus ital a prosztatitisből fordulhat elő a depresszióval és a páciens fokozott szorongásával, az orgazmus megsértésével és az erekció másodlagos enyhülésével kapcsolatban.

A fiatal srácnak prostatitis van

A páciens szándékosan és öntudatlanul elkerüli a szexuális intimitást. Ezenkívül ez a jelenség az elhúzódó prosztatagyulladásban szenvedő betegekben rejlő hipoandrogenizmussal magyarázható egyes adatok szerint. A kutatók szerint a prosztata és a testcse pozitív korreláció, és ha az egyik szerv megsérült, akkor egy másik szenved. Ebben mérsékelt prosztatitis esetben a herék kevesebb androgénet termel. Másrészt a prosztata a nemi hormonok anyagcseréért felelős szerv, melyet a mirigy betegsége zavarná.

mérsékelt prosztatitis

Hagyományosan a fő szexuális zavar, a leginkább zavaró férfi, merevedési zavar. Kétségtelen, hogy az ezen a területen elért sikereik lenyűgözőek voltak: ritka kivételek esetén az erekciós funkciót egyik vagy másik módon vissza lehet mérsékelt prosztatitis.

Azonban a nemi közösülés nem csak az erekcióra korlátozható, mind a vonzerő libidómind az ejakuláció - az orgazmus kifejezését is magában foglalja. Sajnos a szexuális közösülés e két összetevője nem kap elegendő figyelmet.

Prosztatagyulladás

Ennek eredményeképpen gyakran egy nagyszerű erekcióval rendelkező beteg van, de mindazonáltal elégedetlen a szexuális életével. A korai magömlés definíciójában a fő paraméter az IELT - a pénisz bevezetése a hüvelybe és az ejakuláció kezdete között. A korai magömlés mérsékelt prosztatitis állapotként való egyértelmű és egyértelmű meghatározása nem létezik. A férjhez tartozó kérdőívre adott válaszok elemzése során a korai ejakulációt ban észlelték. Aschaka, S. Waldinger MD et al. A súlyossági fokát a korai magömlés nincs, enyhe, mérsékelt, súlyos javasolták, hogy meghatározzuk a pszichés állapota.

A számok széles skálája a világos definíció és diagnosztikai kritériumok hiánya, az idő előtti ejakuláció mennyiségi expressziójának hiánya miatt következett be. Más szóval, bár nem tudjuk megbecsülni a korai ejakuláció valódi prevalenciáját a populációban, bár ez a probléma nyilvánvaló.

mérsékelt prosztatitis

A betegek gyakran nem beszélnek orvosról a korai ejakuláció problémájával a félénkség, a modern orvoslás lehetőségeinek tudatlansága miatt, és nem ismerik fel a betegség veszélyét.

A korai ejakuláció természetesen csökkenti a szexuális önbecsülést, hátrányosan befolyásolja a családi kapcsolatokat. Csökkentettük a felgyorsult ejakulációval rendelkező férfi partnerek nemi életének minőségét is.

A primer korai ejakuláció mit használnak a prosztatitisből szexuális tevékenység kezdete óta megfigyelhető; Abban mérsékelt prosztatitis esetben, ha a tartós korai magömlés több évig tartó normális szexuális élet után prostatitis kezelés szövődmények ki, a megszerzett betegségről beszélni kell.

Az elsődleges korai ejakuláció legteljesebb jellemzőjét Waldinger MD és munkatársai javasolják. Egyes férfiak már az előjáték alatt már ejakulációval rendelkeznek, mielőtt a pénisz a mérsékelt prosztatitis kerülne. A gyógyszeres terápia mérsékelt prosztatitis ilyen esetekben alacsony, de néha javulást érhet el.

mérsékelt prosztatitis

Szerzett másodlagos a korai magömlés különböző jellegű és függ a fizikai és pszichológiai a beteg állapotától. Általánosságban elmondható, hogy egy férfi normális mérsékelt prosztatitis életet élt előre, de valamikor a betegség hirtelen vagy fokozatosan felmerült. Az ok a megszerzett korai magömlés lehet urológiai betegségek, különösen az erekciós diszfunkció, és a krónikus prosztatagyulladás, pajzsmirigy diszfunkció és más endokrin rendellenességek, családi problémák, stb, így a betegek szekunder korai magömlés szüksége átfogó klinikai és laboratóriumi vizsgálat.

  1. Korai ejakuláció és krónikus prostatitis
  2. Méz a prosztatával - Gyógyított prosztata adenoma mézzel és dióval
  3. A prosztatamegnagyobbodás tünetei és következményei
  4. Mi mit jelent a prosztatarák patológiai leletén?
  5. Tökmagolaj kapszula árgép

A szerotonerg gyógyszerek napi bevitele. Több kontrollált vizsgálatot végeztek, hogy értékelje a hatékonyságát napi adagolás antidspressantov: paroxetin, szertralin, klomipramin, fluoxetin. A meta-elemzés azt mutatta, abszolút antidepresszánsok hatásosságát tekintve nyúlás IELT, de ez a kezelési módszer tele van súlyos mellékhatások: fáradtság, hányinger, súlygyarapodás, csökkent libidó és a merevedés. Az antidepresszánsok napi bevitele azonban az elsődleges korai ejakuláció kezelésének választási módja.

Előnye a kábítószerek "igény szerinti" használata - a mérsékelt prosztatitis közösülés lehetősége. A hatás általában a második hét végére ér véget, de nem ismert, hogy a férfiak hány százaléka kapott hosszú kezelést és milyen hosszú távú eredmények. Antidepresszánsok "igény szerint. A kábítószer "igény szerinti" legfontosabb hátránya, hogy pontosan kiszámolja a befogadás idejét - órával a nemi közösülés előtt.

Helyi érzéstelenítés. Lehetőség van a lidocinnal ellátott pénisz spray vagy kenőcs fejére, perccel a nemi közösülés előtt. Bár ez a módszer nagyon hosszú mérsékelt prosztatitis ismeretes, gyakorlatilag nem volt tudományos tanulmány a hatékonyságának meghatározására. A helyi érzéstelenítés nem mindig hatásos, egyes betegeknél a húgycső nyálkahártya irritációját okozza, csökkenti az erekciót.

Ezt a módszert azonban ajánlani kell azoknak a betegeknek, akik nem hajlandóak antidepresszánsokat szedni, és elsődleges próba-kezelésként azoknak is, akik először kerestek segítséget. Vákuumos foszfodiészteráz típusú V inhibitorok PDE-5 alkalmazása.

Számos tanulmány kimutatta a gyógyszercsoport e csoportjának hatékonyságát korai ejakulációban szenvedő betegeknél. Azonban ezek tervezését tanulmányozták, és nem teszik lehetővé az egyértelmű mérsékelt prosztatitis következtetést; a PDEinhibitorok kettős vak, placebo-kontrollos vizsgálata szükséges az ejakuláció kialakulásának sebességére.

A hatásmechanizmus magyarázata az ejakulációs küszöb emelésével tűnik spekulatívnak. Viselkedési terápia. Hosszú ideig az idő előtti ejakuláció pszichológiai probléma volt, és különféle speciális testhelyzeteket, speciális nemi technikát ajánlottak fel annak megoldására. Azonban nincs bizonyíték ezeknek a technikáknak a hatékonyságára, az egyének személyes tapasztalatain kívül.

A prosztatamegnagyobbodás tünetei és következményei

Egyik ismertetett kezelési módszerek a korai magömlés antidepresszánsok, inhibitorok a PDE5, helyi érzéstelenítés által nem engedélyezett Food and Drug Administration az USA-ban, mivel nincsenek randomizált, placebo-kontrolirusmyh bizonyító vizsgálatokat azok hatékonyságát. Így a korai ejakuláció gyakran előfordul, és nagyon zavaró a beteg és partnere számára.

Azonban még mindig nincs hatékony és biztonságos kezelés módja.

mérsékelt prosztatitis

Egy nyílt, összehasonlíthatatlan, prospektív vizsgálatot végeztünk a hazai fitomedikációs prosztormorminák és a fitoszonzin hatásának meghatározására a szexuális aktus neurofiziológiai paramétereinek normalizálása során. A betegség időtartama év, átlagosan 4,8 ± 2,3 év.

Méz a prosztatával

Az exacerbációk gyakorisága alkalommal évente. A krónikus prostatitisben szenvedő betegek mindegyikében minden esetben normális szexuális aktus volt, amely kielégítette mind a páciensek, mind partnereiknek az orgazmus időtartamát és minőségét. Jelenleg mindenki panaszkodott a szexuális vágy csökkentésére, az ejakuláció felgyorsítására, az orgazmus törlésére.

Felvételkor és után egy hónappal a terápia kezdetén végzett szabványos vizsgálat: teljes vérkép, 3-csésze vizeletminták, minta Nechiporenko, biokémiai tesztek vércukor, koleszterin, bilirubin, transzaminázvérnyomás-szabályozás.

Minden betegnél rektális vizsgálatot végeztünk óvatos prosztata-masszázzsal. Elvégzett natív mérsékelt prosztatitis és festett Gram készítmény prosztatarák szekréciót, és a vetés azt azonosítani nemspecifikus mikroflórája részletes mérsékelt prosztatitis mérsékelt prosztatitis ejakulátum, PCR diagnózis szekréció és a nyálkahártyából lekapart húgycső DNS fő genitális fertőzések Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma.

A fő paraméterek a sperma elemeztük, voltak ejakulátum mennyiség, viszkozitás, spermaszám, az aránya a mobil formák, jelenlétében megemelt számok a fehérvérsejtek és a vörösvértestek egy ejakulátumban.

TETTES - ÁLDOZAT játszmák, határidők, ERŐVESZTETTSÉG, illúziók - 2. heti asztrológiai előrejelzés

Továbbá a betegek függetlenül kitöltettek egy kérdőívet a szexuális funkciójuk értékeléséről. A jel súlyosságát pontokkal 6 pont becsülték meg: 0 - nincs jelzés; 1 - nagyon gyengén nagyon enyhén kifejezve ; 2 - rossz rosszul kifejezve ; 4 - jó jól kifejezve ; 5 - kiváló erősen hangsúlyozott.