Rakamaz - Halra Bor Étterem

Véleményünk szerint nem az étlap hossza, a bonyolult ételek hada és a sokszor magyarosnak álcázott zsíros fogások sora a titka egy jó étteremnek. A kínálatunk összeállításakor igyekeztünk a tájjellegű, a reform és a hagyományos ételeket is felsorakoztatni. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy Tokaj-Hegyalja és a két folyó közelsége szinte minden fogásunkban benne van. Étlapunk elején heti vagy havi ajánlatunkat találhatja, mely mindig változik évszakoknak és idényeknek megfelelően, hiszen a friss tökfőzelék vagy lecsó nyári alapanyagokból a legjobb, de a disznótorost és a farsangi fánkot is szívesebben esszük télen. Ezután az állandó étlap következik, – ami nem egy Andersen mese – mivel nem volt célunk ezeregy közepesen elkészíthető ételt kínálni. Ennek oka, hogy úgy gondoljuk minél terjedelmesebb egy étlap, annál kevésbé frissek és ízletesek az ételek. Mint sokan, – közöttük néha mi is – estünk abba a hibába, hogy egyszerre szerettünk volna halászcsárda, olasz taverna, magyaros kifőzde, török gyorsétterem és thai büfé lenni egyszerre, hogy mindenki megtalálja a számítását az étlapot fellapozva. Úgy véljük ez rossz gondolatmenet, mivel más-más alapanyagok, technológia és személyzet kell egy olasz pizzéria, egy thai büfé, egy török gyorsétterem, egy magyaros kifőzde és egy halászcsárda üzemeltetéséhez is. Mi a helyi, házias, főként halból és akár Tokaji bor hozzáadásával készült ételekben igyekszünk jók lenni! Ezen filozófiánkkal szeretnénk egy új irányt mutatni ebben a régióban, reméljük az Ön megelégedésére is!

Cím: 4465 Rakamaz, Horgász utca 3.

Telefon: 06 (47) 552-188  vagy 06 (47) 552-187

tokaj-info.hu/halra-bor-etterem/