Tiszadada - Tiszai Öreghalász Csárda

Csárdánkat 2011 nyarán nyitottuk, Tiszadadán, közvetlenül a Tisza partján. Teraszunkról csodálatos killátás nyíllik a szöke Tiszára.A Tiszai Öreghalász Csárda nem csak a természetbe simuló kialakításában, de szolgáltatásaiban is méltó kíván lenni különleges adottságaihoz, a természet szépségéhez és a varázslatos tiszai naplementéhez.

A tradícionális magyar konyha fogásai mellett természetesen halkülönlegeségeket is tartalmaz. Hal ételeinket kizárólag tiszai halból készitjük. Hagyományos tiszai halászlével (harcsa, ponty, vegyeshal) várjuk kedves vendégeinket.

A Tiszai Öreghalász Csárda egy álomként született újjá, a kanyargós Tisza partján, egyedülálló kilátással a a szöke Tiszára. Az volt a célunk mind a tervekben, mind a kivitelezésben, hogy megőrizzük a hely intimitását, a táj egységes képét és a természeti szépségeket. Küldetésünk, hogy Vendégeink kiléphessenek az idő adta keretekből, elfeledve a mindennapjaik gondjait-bajait, s zavartalanul élvezhessék a - Tisza egyedi, történelmi hangulatával megfűszerezett - szívvel és lélekkel készült ételek, finom borok együttes ízét.

Cím: 4456 Tiszadada, Halász út 26

Telefon: 30/ 298-7353

www.tiszaioreghalasz.hu/

www.facebook.com/tiszaioreghalasz/