Női beteg katéterezése

Katéter férfi

A LoFricŽ katétert könnyű felhelyezni és eltávolítani és ezért igen kíméletes a húgycsőhöz.

Ez a katéter felületének köszönhető, amely nedves állapotban többségében vizet tartalmaz. A LoFricR katétert használata során szinte csak a vízréteg kerül érintkezésbe a húgycső érzékeny nyálkahártyájával.

prosztata az ember szívét

A LoFricŽ használatával elkerülhető a kellemetlen frikció és a külön síkosító anyag használata. A használatot megelőzően csak 30 mp-re vízbe kell helyezni a LoFricŽ-ot.

  • Képes Sport Népsport V.
  • Kicsi a prosztatitisből
  • Actrren Hi-Lite katéter szett férfiak számára - Urológiai ka
  • Copyright © B.
  • Írd meg véleményedet!!
  • Termék portfólió

A katéter felszínén egy vízréteg alakul kiamely a katéterezés során megmarad. Így a LoFricŽ könnyedén csúszik befelé katéter férfi kifelé is.

prosztata gyulladás gyógyítása

A termék OEP támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét!

Kapcsolódó termékek

Indikáció: Vizeletürítés akadályozottsága, katéter férfi hólyagdiszfunkció, gerincvelősérülés okozta hólyagdiszfunkció, hólyagnyakszűkület, hólyag rosszindulatú daganatai, hólyag jóindulatú daganatai, húgycsőszűkület, húgycső rosszindulatú daganatai, húgycső jóindulatú daganatai, prostata-hyperplasia, prostata-gyulladás.

Szakképesítési követelmény: sebészet, gyermeksebészet, urológia, klinikai onkológia, sugárterápia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, neurológia, gyermekneurológia, belgyógyászat, szülészet-nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat, nefrológia, vagy szakorvos javaslatára a beteg háziorvosa.

folk media prosztatitis kezelése

Szakorvosi javaslat maximális érvényességi időtartama: 24 hónap. Szállítási idő:.